Directors Notebook!!


Nu har jag ÄNTLIGEN fått directors notebook i brevlådan som jag hade beställt för ett tag sedan. När jag såg paketet när jag kom hem från skolan stog jag som stilla en stund och bara gapa. Men efter etttag så började jag skratta hysteriskt och hoppade omkring. Jag tänkte på hur jag måste ha sett ut och började då skratta åt mig själv. Jag har en kompis som också är Twilight galen och hon har fyllt 14 för ett tag sedan så jag beställde en till henne också. Hon vart också helt galen och hoppade också omkring som en galning. Då började jag också hoppa och det var ju bara några som glodde...XD
Vi har typ gjort som en clubb med Twilight och vi har en särskild dag (den 2 juni) som vi ska fira som våran nationaldag för det vardå Stephenie Meyer drömde om Tilight.

Kommer ni också fira då?

Robert eller michael?



Kristen Stewart, 19, slits mellan sina känslor för pojkvännen Michael Angarano, 21, och "Twilight"-kollegan Rob Pattinson, 23.

Enligt en insider är det uppenbart att Kristen och Rob är mer än bara vänner och hon vet inte längre om hon vill behålla sin pojkvän sedan fyra år tillbaka.  

- Robert har aldrig gjort någon hemlighet av att han är galen i Kristen, trots att han vet att hon har pojkvän, säger källan till Ok! magazine.  

- Det klickade mellan Kristen och Robert från första stunden. Problemet är bara att hon slits mellan sin filmkärlek och sin riktiga kärlek.  

Skvaller om en eventuell romans mellan "Twilight"-stjärnorna har cirkulerat i evigheter, men den senaste veckan har rykteskvarnen malt på som aldrig förr. De båda skådisarna ska bland annat ha spenderat natten tillsammans på ett hotell efter söndagens MTV-gala.

Ska man tro på det eller inte?


New Moon!!

                                        
Nu kan jag medela att New Moon är FÄRDIGINSPELAD!!!
De börjar spela in Eclipse i agusti...

Här är några bilder från filmen:







Mer bilder finns HÄR

Robert började gråta!!

I den brasilianska tidningen Capricho berättade Robert att han började gråta pågrund av fansen.
Han berättade så här:

"I Italien, förra året, började jag gråta medans fansen skrek efter mig, för det var överväldigande. Kristen var den första att se det och hon blev typ 'Gråter du?"


Skit kul!!XD

Nu har jag hittat ett roligt klipp där två fans ser på New Moon trailern för första gången. De serskit roliga ut och jag började tjuta av skratt. Ni måste värkligen titta på den!!!

New Moon trailer!!

För ett tag sedan kom New Moon trailern ut på youtube och jag tyckte den var så himla bra!!! Men sen såg jag också en annan trailer med New Moon som ett fan har gjort och jag tyckte faktiskt den var bäst!!!




Vad tycker du?

MTV Movie Awards!!

Den 2/6-7/6 var det Mtv Movie Awards galan där Robert Pattinson, Kristen Stewart och resten av Twilight gänget medvärkade. 










De var nominerade i 6 kategorier och van 5 av de och det var ju riktigt bra.
Kategorierna de van i var:
Bästa kyssen - Robert Pattinson o Kristin Stewart
Bästa fighten - Robert Pattinson o Cam Gigandet
Bästa manliga genombrott - Robert Pattinson
Bästa kvinnliga uppträdande - Kristen Stewart
Bästa film - Catherine Hardwicke (Twilight)

Kristen på plåtning!!

Den 3/6 - 09 var Kristen på en plåtning och bilderna har kommit ut bakom kulisserna.
Jag tycker bilderna var jätte bra.






Fler bilder finns HÄR.
Vad tycker du?

Välkommen till min nya Twilight blogg!!!

                                                                       
Jag är en tjej på 14 år som är helt galen i Twilight. Nu har jag gjort en fan sida för de som gillar Twilight och kommer försöka lägga ut varenda dag. Man kan mejla bilder och nyheter till mig på min mejl [email protected] man kan också chatta med mig om twilight.

RSS 2.0