Kristens nya outtakes!!!

Nu har det då kommit ut några mer snygga outtakes från Nylon Magazine.
Tycker som vanligt att hon är skit snygg och är väldigt väldigt avensjuk på henne..



















Är det någon mer en jag som blir avensjuk?


Volvo reklam!!!



Hittade då den här volvo reklamen med New Moon..
Det är med några scener i den..

Källa: MyTwilight

Kellan i Musikvideo!!!

Gjorde nu min vanliga blogg runda och hittade då denna musikvideo med Hilary Duffs låt ''With Love'' där Kellan Lutz medvärkar. Nu kanske man tror att han är med och sjunger men jag menar att han är med i själva musikvideon. Det skulle ha varit kul om man hade hört honom sjunga..



Källa: TheTwilightSaga


Bloggens nya utseende!!!




Ni kanske har märkt så har jag ju gjort om bloggen för den säg så tråkig ut.
Nu undrar jag vad ni tycker.

Tycker ni bloggen vart bra eller sk jag ha den som den var förut?


Twilighttidning!!!

Nu har det då kommit ut en svensk twilightidning!!



Äntligen säger jag bara..

Här är pressmeddelandet:

100% TWILIGHT I NY TIDNING!

Är du en av de som inte kan få nog av Twilight? Då ska du spana in den nya tidningen som bara handlar om
Twilightsagan.

Tidningen, som utkommer idag, innehåller allt du vill veta om Twilight, stjärnorna och såklart de hetaste
ryktena om skådespelarna. Du får också veta hur du fixar Kristens snygga look och kan testa vem du gillar
bäst – Edward eller Jacob.
Dessutom kan du vinna massor av otroligt schyssta Twilightprylar och får heta Twilightpostrar på köpet.

Julia Stars Twilight ges ut av Egmont Kärnan AB, och kan köpas i välsorterade affärer.



Källa: TwilightSweden


Taylor i GQ!!!


Det här är ett photoshoot på Taylor Lautner från GQ.
Dregel varning!! 0.0

(Bilderna är klick bara)








Källa: TwilightMovie


Kellan i August Man!!!

Hittade nyss ett super snyggt photoshoot med Kellan Lutz.
Han har då nyligen med i senaste upplagan av August Man.

















Är han snygg eller är han snygg?

Källa: TwilightMovie


Tinsel Korey twittrar!!!




David Slade twittrar!!!




Ashley Greene Photoshoot!!!


Här är ett nytt photoshoot med Ashley Greene som är lite glammiga 70-tals bilder.
Riktigt fina som alltid..

(Bilderna är klick bara)







(Denna bild var uppdelad i två så därför ser det lite konstig ut)

Källa: MyTwilight


Angående Drömmar Om Min Älskade..

.. så har jag ju nu gjort några kapitel.



Har nu då tänkt jag ska lägga upp ett kapitel i veckan så ni får vänta lite till.
Vill ju få lite tid till att skriva så ni inte behöver vänta så länge.


Kapitel 1 ''Drömmar Om Min Älskade''

Här är då det första kapitlet från min fanfic.

Hoppas ni gillar den..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                             
                                                                      Kapitel 1

Jag gick med min älskade Jacob nere vid La Push stranden hand i hand och vi log mot varandra och han såg på mig som att jag var hans pris. Som att han hade varit med i ett lotteri och vann första priset. Mig. Jag vart jämt generad när han kollade på mig sådär. Vinden drog i mitt bronsfärgade hår så att det stod åt alla håll och Jacob tog bort det från mitt ansikte. Hans heta beröring gjorde att mitt hjärta slog fortare och jag slog armarna runt honom. Han tittade chockat på mig med hans bruna ögon men det tog inte lång tid tills våra läppar möttes och hjärtat bultade hårt i bröstet. Jag pressade mig närmare honom och drog mina fingrar genom hans svarta hår. Till slut började han öppna munnen och jag vaknade.


När jag förstod att det var en dröm fylldes ögonen med tårar. Jag satte mig upp i sängen och drog knäna mot bröstet och tryckte händerna mot mitt olyckliga hjärta. Så här har jag känt i nästan 7 år nu sen jag såg Jacob för första gången och jag har fått starkare känslor för honom för varje dag som gått. Varje natt drömmer jag om honom och det slutar alltid med att jag gråter. Jacob vet inte att jag känner så här för honom och jag vågar inte säga något. Det suger att vara olyckligt kär. Det kan vara ganska negativt med mina drömmar när man har en tankeläsare till pappa. Men som tur är har han inte frågat mig något om det.


Jag reagerade när jag hörde steg komma mot mitt rum i den lilla stugan och torkade bort tårarna. Om de skulle se att jag grät skulle de bara börja fråga och jag vill inte prata om det. Det knackade på dörren och in kom mamma och jag vart lättad. Jag ville inte att pappa skulle läsa mina tankar och ville hålla det för mig själv.


- God morgon Reneesme, sade hon och kom fram till mig i vampyr hastighet för att kyssa min panna.


- Frukosten är färdig och står på bordet, sade hon innan hon försvann ut ur rummet.


När jag kom ut i köket satt pappa på en stol och läste tidningen medans mamma stekte några pannkakor. På bordet var det fullt med allt möjligt gott och jag vart plötsligt hungrig. Så jag åt upp alla pannkakorna och mamma skulle göra några mer åt mig men pappa insisterade på att hon skulle sätta sig ner. Det är så typiskt pappa att göra allting åt henne så att hon blir sysselfri. När jag ätit färdigt mitt andra lass gick jag upp till mitt rum för att få ordning på mitt hår och hitta några bra kläder. Hela min garderob var full med kläder som Alice köpt till mig. Mamma har aldrig gillat Alice stil men jag gillar det. Men jag ska kanske inte ta några av sidenklänningarna till skolan. Jag bestämde mig för att ta mina svarta jeans med det vita linnet och mina rosa converse. Det såg väldigt bra ut på mig och jag älskade verkligen de rosa conversen Alice hade gett mig. Jag gick ut till vardagsrummet för att säga hejdå till mina föräldrar innan jag åkte till skolan. Innan jag gick kollade jag mig än en gång i spegeln för att kontrollera klädseln och gick sedan ut genom dörren och satte mig i min röda BMW. Jag visste att den här dagen skulle bli ännu jobbigare än den var när jag kom på att jag inte hade skrivit om läxan tills idag. Jag tänkte tillbaka på kvällen när Jacob var hemma hos oss och han hade retsamt bitit sönder pappret. Snabbt försökte jag komma på en förklaring men kom inte på någon.


-  Nämen Reneesme, sade våran lärare mr. Andrew och kollade argt på mig.


Jag hade tydligen kommit sent till lektionen.


- Hade du ändå tänkt lägga din dyrbara tid till att komma till lektionen!?, sade hon och jag började bli röd i ansiktet när alla satt och kollade på mig.


- Se så, sätt dig ner så att jag kan fortsätta undervisningen.


Jag satte mig ner snabbt på min plats och såg hur alla glodde på mig och de började viska. Inte nog med att man är olyckligt kär utan man ska också  bli utanför i skolan. Jacob var min enda vän och jag ville inte förstöra det. Därför gick jag här med ett hjärta som är fullt av stora sår och kan bara läkas av honom. Jag började drömma mig bort i tankarna om Jacob men vaknade till när mr. Andrew stod framför min bänk.


- Skulle jag kunna få din läxa tack, sade han och jag försökte fortfarande komma på en ursäkt så jag bestämde mig för att berätta sanningen.


- Hunden åt upp den, sade jag och hörde hur roligt det lät så jag började därför skratta.


Mr. Andrew kollade på mig strängt och han började bli arg och tyckte inte det var ett dugg kul.


- Du ger den där läxan till mig imorgon eller annars skickar jag dig till rektorn. Har du förstått!?, skrek han nästan till mig och jag kände hur jag krympte på min stol.

- Ja herrn, sade jag pipigt och klassen började garva åt mig när mr. Andrew gick tillbaka till katedern.

Resten av lektionen stirrade jag på tavlan när han gick igenom den franska revolutionen som jag redan hade läst när jag hade läst en bok från biblioteket. Jag behövde inte läsa om den något mer för jag kom ihåg allt som stod i den. Så varför gick jag då i skolan. Såklart det kan vara kul att komma ut lite men jag kan ju redan det mesta. Jag sneglade på klockan några gånger och  började sedan klottra i anteckningsblocket och stelnade till när jag såg vad det föreställde. Det var en stor varg på det vita pappret och jag suddade ut den. Hela dagen gick jag om kring i min lilla bubbla där allt kretsade om Jacob tills skolklockan ringde och skolan slutade. Jag gick långsamt fram till skåpet när jag hörde några tjejer prata om en snygg kille som stod ute på skolgården med en motorcykel. Då började hjärtat dunka till i bröstet och jag hoppades att det skulle vara min älskade varulv som kom och hämtade mig. Jag sprang ut till skolgården och glömde nästan bort att jag sprang mycket snabbare än alla andra och stannade då till för att se om någon glodde på mig. Men det var ju ingen som kollade på mig för jag är ju som osynlig. Sedan kollade jag på skolans parkering och där stod han. Den mest perfekta personen i världen och han väntade på mig. Jag märkte att jag började andas snabbare och försökte då lugna ner mig så att jag kunde gå fram till honom utan att han skulle undra vad jag höll på med. När jag gick närmare honom lyckades jag hålla mina normala andetag.


- Hej Nessie, ropade han över skolgården och alla vände sig mot honom. Jag blev arg när jag såg tjejernas ansiktsuttryck när de hade kollat på honom och de förde sedan blicken till mig och fnyste.


- Hej Jacob, sade jag och jag hade börjat hyperventilera när han hade sagt mitt namn.


Jag ville så gärna kasta mig runt hans nacke och kyssa honom men jag försökte stå emot.


- Skulle du vilja åka med mig till La Push, frågade han och till svar tog jag på mig hjälmen och satte mig på motorcykeln och struntade i att jag hade bilen kvar. Jag kunde hämta den sen.


- Ska du inte med eller?, sa jag retsamt och började garva.


Han satte sig på motorcykeln och vi åkte iväg till hans hus. Jag tyckte om att åka motorcykel, för då  fick jag en ursäkt till att vara nära honom. Man mår så  bra där bakom hans rygg. När jag tänkte på att jag saknat honom pressade jag mig hårdare mot honom. Hemma hos Jacob var allt lugnt och fridfullt som det ska vara i ett hem. Billy kom och hälsade på mig när vi kom in och gick sedan in till hans rum. Man kände sig så trygg att vara i hans rum. Inte för att jag inte kände mig trygg hemma men det var något särskilt med att vara i hans rum. Vi satt och pratade länge och ibland glömde jag bort att säga något och bara satt och stirrade på honom. Då satt han också och stirrade på mig och jag vart generad och tog blicken motvilligt från honom. Vi hörde några nya röster i hallen och in genom dörren kom Sam  och Paul.


- Men hej Reneesme, sa Paul och log mot mig.


- Det var ju länge sen jag såg dig, sade han sarkastiskt.


- Men nu behöver faktiskt Jacob vara med på gruppmötet så du får nog ta och gå nu, sade han till mig, men inte elakt.


- Jaha, då tar jag och drar nu då. Hejdå Jacob, sade jag men jag ville gärna inte lämna honom.


- Men du måste inte gå, sade han och han såg nästan ledsen ut. Då fick jag ett leende på läpparna. Han ville inte att jag skulle gå men jag behövde ju faktiskt hämta bilen från skolan och sedan göra klart läxan tills imorgon.


- Jag behöver ändå åka hem och göra läxan du åt upp, flinade jag åt honom och han började och skratta. Sam och Paul tittade frågande på oss men vi sade inget mer om det.


- Hej då, sade jag till Sam och Paul och sedan vände jag mig mot Jacob.


- Hej då Jacob, sade jag och rösten bröts när jag höll tillbaka tårarna och hoppades att han inte skulle höra det.


- Hej då, sade han och såg ledset på mig och sedan gick jag ut ur rummet.

Jag sa hej då till Billy och lämnade sen huset och sprang tillbaka till skolan för att hämta bilen. När jag satte mig i bilen såg jag min mobil ligga på sätet. Nu kom jag ihåg att jag inte hade ringt och sagt var jag var och jag hade inte haft mobilen med mig. Jag tog upp den och det var 12 missade samtal. Undar vem det kan vara tänkte jag sarkastiskt. Det var 5 från mamma, 4 från pappa. Resten av samtalen var från Carlisles och Esmes hus. Jag skulle säkert få igen för det här sen. De var alltid så överbeskyddade med mig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nå vad tyckte ni?


Drömmar Om Min Älskade!!!

Har nu gjort några kapitel ur ''Drömmar Om Min Älskade'' som är gjord av mig och är en fortsättning på The Twilight Saga. Därför tänkte jag skriva lite om den.


Titel: Drömmar Om Min Älskade
Författare: Frida Lindskog
Inspirations Hjälp: Emelie Ahlberg
Genre: Kärlek, Fantasi och
Handling: Reneesme har varit olyckligt kär i son barndomsvän Jacob i sju år och varenda dag drömmer hon om honom. När Jacob berättar om att han är präglad på Nessie skills aldrig ifrån varandra. Men så en dag slutar Reneesmes mens att komma och hela hennes liv förändras.


Jag ska bara säga att man ska helst ha läst hela The Twilight Saga innan man läser den här och ska också varna känsliga läsare för det kan vara några ställen i fanficen där det inte är anpassat för mindre läsare.

Jag tar och lägger upp kapitlet direkt.
Tippsa gärna andra om den, det är alltid kul när någon uppskattar vad man gör.

Värkar den spännande?

Edward lämnar Bella HELA scenen!!!



åååh..
Jag började fan gråta.
Varnar känsliga läsare..

Källa: FabulousRobertPattinson


9 sek klipp av New Moon!!!



Underbara 9 sekunder från New Moon!!
Läängtar ihjäl mig..

Källa: TwilightFanFic


Eclipse loggan!!!



Nu har det äntligen kommit ut en bild på  Eclipse loggan.

Vad tycker ni om den?

Källa: TwilightFanFic

Ny scene från New Moon!!!



åhhh..
Guud vad jag längtar tills november.


Ny New Moon trailer!!!

Här kommer ännu en ny New Moon trailer.



Den är nästan bättre an de andra tycker jag.

Vilken trailer tycker ni var bäst?


Förlåt så mycket...

..för dålig uppdatering men det har hänt många dåkiga saker i mitt liv och mår väldigt dåligt för det.



Har också börjat på en ny fanfaic som jag sedan ska lägga ut här så att ni får läsa.
Hoppas jag kommer kunna/orka ta igen det.


Ashley Greene photoshoot!!!

Här kommer ett nytt photoshoot med Ash från 60 seconds of style:











Källa: TwilightCullens


New Moon Bilder!!!







Källa: MyTwilight


Ny scene från New Moon!!!

*Andas ANDAAS*



Det här är en ny scen från New Moon!!
SÅ HIMMLA BRA ASSÅ!!!

Källa: TwilightFans


Scream Awards 2009!!!

Tydligen ska Scream Awards 2009 sändas på kanal 5 lördagen den 31 Oktober kl. 00:45.
Som sagt så ska Taylor presentera ett nytt klipp från New Moon.

Jag tycker det är lite för mycket klipp just nu,
man kan spara lite till premiären tycker jag. F
Fast ska såklart kolla på lördagen i alla fall.




Är det någon mer än jag som kommer sitta uppe? 


Tinsel Korey twittrar!!!




Twilight Skämt!!!
















Stalkers!!!



hehe..XD

Edwards Sparkle!!!



Im Dazzled!! O.O


Twilight Skämt!!!

De här Twilight skämten är också Harry Potter inspererade!






Rörliga bilder på Robert!!!







Så himmla söt han är asså!!
Fast jag fattar fortfarande inte varför han röker..


Summit Entertainment twittrar!!!




Rörliga bilder från New Moon!!!










Bild på Nikki!!!

Den här bilden på Nikki tycker jag är väldigt fin!!
Var bara tvungen att lägga ut den..




Ett till klipp i Scream Awards 2009!!!

I Screm Awards kommer Taylor presentera ett nytt klipp från New Moon.
Ashley kommer också vara medverkande på galan.



Nu påminner jag också om att rösta på dem.

Det gör du genom att trycka HÄR

De är nominerade i kategorierna:

The Ultimate Scream
Best Fantasy Movie
Best Fantasy Actress
Best Fantasy Actor
Best Supporting Actress
Breakout Performance - Male
Best Ensemble
Scream Song of the Year
Best Villian


Källa: Twilighters


Nikki Reed bilder!!!

Här kommer lite bilder på Nikki.
Man har ju inte sett så mycket av henne så jag ville lägga ut något..







Riktigt fina bilder!!

Källa: MyTwilight


Nya/Gammla bilder på Kristen!!!

Här är några coola bilder på Kristen!!





Källa: MyTwilight


Taylor som 11 åring!!!

Kolla in Taylors coola dans!!
Så söt han är..




Nya pics från New Moon!!!









Källa: 1. BreathingTwilight, 2. BreathingTwilight


Första Eclipse bild!!!



Det här är då den första Eclipse bilden som kom ut till folket men jag har inte kunnat lägga ut den innan för jag var borta i helgen..
 
Guud vad fin den var!!

Källa: BreathingTwilight


Rosalies Flashback i Eclipse!!!

Här kommer bilder från inspelningen med Nikki Reed och Jack Huston:





Nikki Reed och Jack Huston spelade in scener som Rosalie och Royce för några dagar sedan. David Slade, Eclipse regissören, twittrade om det:
"Just wrapped our last night shoot. Shot with Nikki Reed an Jack Huston all night. Now buzzing and unable to sleep."

Jag tror bilderna kan vara Rosalies flashbackscen som spelades in. Ni vet när Rosalie berättar om sin backgrund  för Bella och hur det kom sig att hon blev vampyr.

Källa: Twilight


Ny bild från New Moon!!!

Här kommer en ny New Moon bild där Edward väntar på att Bella ska prata klart med Jacob!!



Källa: TwilightMovie


Twilight Skämt!!!

Den här var ganska rolig!!

Källa: TwilightMovie


Robert på inspelingen av Remember me!!!



Denna bild på Robert är från den senaste Frida tidningen. Det är från inspelningen av Remember me.

Om ni inte ser vad det står i bubblan så står det:
''Okej, blodigt funkar inte på brudarna...''

Vad läskigt det ser ut!!
Det ser ut som att han har blivit nerslagen..

Källa: FabulousRobertPattinson


Robert känner sig instängd!!!



Rob har sagt i interjvuver att han har svårt att dejta tjejer och de kan man ju förstå



Den brittiske skådespelaren som spelar sexiga vampyren Edward Cullen i vampyr filmen Twilight, har sagt att folk kallar honom för hans karaktärs namn istället för Robert

Tjejerna skriker  Edward, inte Robert - Jag kan fortfarande inte få en dejt  säger han till Sydney Morning Herald.

Stackaren kan inte ens gå ut och äta lunch i fred heller

"För att vara ärlig, jag har fortfarande inte riktigt förstår vad som händer. Jag var ute och åt lunch. Vi var på detta ställe ett par timmar och plötsligt var det som 400 personer utanför på gatan. Det var bara så knäppt  Så känns de hela tiden nu. "

Robert har även talat om att han tycker de känns skönt att han inte har den ledande rollen i New Moon utan att Taylor gör den istället,

"Jag finns i Bellas drömmar. Så jag är i den, men fokus ligger inte på mig. Så jag är mer av en stödjande roll i den här, det är därför jag kände mig så fri."


Tycker synd om honom!!

Källa: FabulousRobertPattinson


Sammanfattning av The Twilight Saga!!!

I denna bild är hela The Twilight Saga sammanfattad.



Jag tycker den var väldigt rolig!!:D


Peter Facinelli berättar en rolig historia!!!

I denna video berätter Peter Facinelli en rolig historia från New Moon inspelningen:



Jag tyckte den här var skit kul!!!XD

Var den rolig eller är det bara jag som har dålig humor?


Jacob Black ger dig svaren!!!

Tycker de här är väldigt roliga..

Ställ en fråga till Jacob och tryck sedan på honom:


Don't use a Magic 8-Ball. Get an Askzy!

Skriv frågan och svaret i kommentaren!!


Bella Swan ger dig svaren!!!

Ställ en fråga och tryck sedan på bilden av Bella:


Don't use a Magic 8-Ball. Get an Askzy!

Skriv vad du ställde för fråga och svaret i kommentaren..


Edward Cullen ger dig svaren!!!

Ställ en fråga och tryck sedan på bilden på Edward..



Don't use a Magic 8-Ball. Get an Askzy!

Jag frågade är jag kär i dig och fick svaret:
I believe so. -- You're intoxicated by my very presence.

Jäg frågade också om vi kommer gifta oss och fick svaret:
Yes, without a doubt. -- Would you please stop trying to take your clothes off?

Vad kul!!XD

Skriv gärna vad ni ställde för fråga och svaret så jag får se vad ni fick..


Ashley, Kellan och Rachelle photoshoot!!!

Här är ett nytt photoshoot med Ashley Greene, Kellan Lutz och Rachelle Lefevre:















De är så himla vackra!!
Blir avundsjuk..


Varför vi inte kan leva utan vampyrer!!!

Här kommer en video med 6 skäl till varför vi inte kan leva utan vampyrer.

enjoj..


Emily!!!



Så här ser då Emily ut i filmen!!
Ser ganska läskigt ut..

Ni som har läst boken vet ju varför hon har ärren..


BooBoo Stewart Twittrar!!!




BooBoo Stewart Twittrar!!!




Taylor leker bög!!!



I denna video leker Taylor bög.
Ser ganska kul ut...


Kristen Stewart photoshoot!!!

Här är ett nytt photoshoot med Kristen från Interview Magazine i bra kvalite.
Tycker bilderna var väldigt bra och tycker faktiskt hennes nya stil är helt ok.

















Vad tycker ni om Kristens nya stil?


Nya bilder från New Moon!!!



Hittade en video med bilder från New Moon!
Hade inte sett bilderna förut så jag tyckte den var bra..




Peter Facinelli twittrar!!!






Peter Facinelli twittrar!!!



Anna Kendrick photoshoot!!!

Här ett nytt photoshoot med Anna kendrick:









Om man frågar mig så tycker jag att det var jätte fint!!

Vad tyckte ni?


RSS 2.0