Grattis!!


Grattis säger vi idag till Dakota Fanning som fyller 16år idag! Jag trodde faktiskt inte att hon var 16. 17 skulle hon passa mer som. Gud vad mycket hon har fått vara med om..



Om ni undrar nu också vad som hände med att jag skulle lägga upp mer och så, så har jag inte hittat så mycket jag kunnat lägga upp. Därför är det lite svårt att lägga upp något för jag tycker det är onödigt med dagens bilder och så.

Mer bilder..

Har hittat mer bilder från Eclipse och gissa om jag är överlycklig. Är hemma sjuk och har tråkigt så det är bra när man hittar sånna saker då. Endel har man ju redan sett men ha tålamod. Ni blir inte besvikna..





Det gjorde min dag..

Källa: TwilightObsession

Kristen Prout om Eclipse

Kristen Prout var med i en intervju med Clevver Tv där hon pratade om Eclipse och sin karaktär Lucy. Den här intervjun är väldigt mycket längre än den men Kristen Stewart så jag hoppas att ni blir nöjda..



Källa: LionAndLambLove

Bilderna från Eclipse



Bilderna i videon till Eclipse jag la upp för en stund sedan hittade jag nu också i bild form och tänkte att ni kanske vill se dem. Jag tror igentligen att det finns mer men de här var de ända jag hittade..

När jag skulle försöka lägga upp bilderna på bloggen funkade det inte så..

tryck HÄR om ni vill se bilderna

Källa: Twilight

 


Dakota Fanning Photoshoot

I detta photoshoot plåtas Dakota Fanning med Vouge. Har faktiskt inte sett något photoshoot med henne någongång och hon är riktikt bra. Hon ser väldigt cool ut..

















Väldigt fint tycker jag.

Vad tycker du?

Källa: MyTwilight


Calvin Klein


Som de flesta nog redan vet är Kellan Lutz en model för Calvin Klein. Jag hittade då nyss denna video å TheTwilightSagas sida och var tvungen att lägga upp den för alla killarna var såå snygga. Det var en kort stund jag var i himmelriket..



Källa: TheTwilightSaga

Nya foton på Nikki Reed









Det här är vad jag tror ett nytt photoshoot men Nikki Reed. Det är ju synd att man inte hittar så många photoshoots med henne för hon är så vacker.

Är det någon som håller med mig?

Källa: TheTwilightSaga

Grattis..


Säger vi till Sarah Clarke som spelar Bellas mamma Renée i the twilight saga.
Hon fyller 38 år idag!!



Källa: TheTwilightSaga


Rolig reklam..



Vilken rolig.. De har gjort en Twilight inspererad reklam. Men jag vet inte vad reklamen är för. Någonting Verizon.
Jaja. Den är bra i alla fall.

Kristen pratar om Eclipse!!





I denna video berättar Kristen Stewart och Eclipse. Den är ju inte så väldigt lång men jag var tvungen att lägga upp den! Nu längtar jag tills man får se trailern så man får veta lite hur den blir. Jag undrar också hur de ska göra ljuset eller bilden i Eclipse. Kommer de ha den mörka mystiska blå sticket i Eclipse som de har i Twilight eller kommer de ha det bruna sticket som i New Moon.

Vilket stick tycker ni ska vara i Eclipse och varför!?

Exklusiva bilder från Eclipse!!

Herregud!!
Jag känner bara hur twilight beroendet sprider i kroppen igen.



Det här är då nya bilder från Eclipse och bilderna är ju just dem man vill se. Vad det ser ut som så kommer det bli en liten hångel scen i Eclipse och det har jag inget emot..XD

Är det någon mer än jag som hoppas det är många kyssar i Eclipse?

Angående om denna blogg!!



Jag vet ju att jag har sagt hur många gånger som helst att jag ska börja lägga upp igen och det har aldrig hänt. Men nu ska jag värkligen göra det för jag tänker inte ge upp hoppet om den här bloggen eftersom jag har gjort den här helt själv och det känner jag mig stolt över. Nu vill jag ju hänga med också när Eclipse kommer så man vet lite.

Några orsaker till att jag inte lagt upp de här månaderna var för att:
1.
Beroendet av Twilight var väldigt låg för tillfället och jag tyckte den inte var så bra (jag säger inte att jag tyckte Twilight var dålig men jag säger att jag började inte hoppa omkring och hyperventilera när jag såg filmen!!XD)
2. Jag fick ju knappast inga kommentarer och jag visste ju inte liksom om det var någon som läste så eller om jag skrev i onödan (Jag var tvungen att tvinga min kompis till att kommentera)
3. Som jag har sagt tidigare så har jag det ju inte så lungt i livet just nu och är väldigt deprimerad och har haft massa tankar i huvudet som inte ska vara där

Man kan gärna kommentera om t.ex. hur man kan få mer kommentarer eller om hur man kan göra bloggen mer intressant. Annars kan ni få skriva vad ni vill. Jag tål negativa kommentarer..


RSS 2.0