Kapitel 6 ''Drömmar om min älskade''

Kapitel 6

- Jag älskar dig Reneesme Carlie Cullen, sade han och jag slängde mig över honom och kysste honom med iver och jag ville bara ha mer.

- Jag älskar dig med Jacob Black, mumlade jag mot hans läppar och sedan låg jag ner i hans säng med honom över mig.

Det var nu omöjligt att säga något mer när vi pressades närmare och närmare varandra. När vi båda fick upp pulsen till max började vi flåsa mot varandra och det fick mig att få en konstig känsla i magen. Jag tog bort min ena hand från hans nacke och lade den på hans muskolösa mage och det gjorde mig ivrigare. Han fick av min tröja och höll ett fast grepp om mina bröst medans jag försökte få av hans tröja för att se mer naken hud. Tillslut fick jag av den när han krånglade med min bh. När han inte lyckades få av bh:n tog jag över och tog av den själv istället och sedan slängde jag den på golvet och han kollade beundrat på mig med iver i blicken. Han kyste först min mun och sedan längre ner till min mage medans han knäppte upp mina byxor. När mina byxor var av vred jag på oss så att jag satt på honom istället så jag kunde få av hans också och vart häpnad när jag såg hur stor den var. Men oron försvan när han lade sig över mig igen och jag kunde känna det styva könet pressat hårt mellan mina ben. Jag skulle ha kunnat komma på stunden men försökte hålla mig tills han var innuti mig. Han fick tillslut av mina troser och jag hans boxershorts. Nu var det inget tyg emellan våra kroppar. Bara hans heta hud mot min.

- Vill du göra det här, sade han och jag nickade till svar för jag kunde inte prata för jag var för upptagen med att andas och så förde han sig in i mig.

Jag kände inte om det gjorde ont för det ända jag kunde tänka på var att Jacob var innuti mig och det gjorde mig överlycklig. Han började stöna i mitt öra och det höll på och göra mig galen.

- Jacob. ÅH Jacob, nästan skrek jag och jag kände hur orgasmen började komma.

- Nessie. NESSIE jag kommer när som helst, skrek han tillbaka.

När vi sedan började mumla varandras namn i varandras öron kände jag hur musklerna drog ihop sig och jag fick min första orgasm. Jag kunde känna att Jacob kom bara lite efter mig och sedan började vi skaka.

- Jag älskar dig med hela mitt hjärta, sade han andfått innan han förde ut den.

- Älskar dig med, sade jag lika andfått som honom när han hade lagt sig bredvid mig och jag kysste honom på läpparna.

Vi båda reagerade när det knackade på dörren och Billy tittade in.

- Oj förlåt. Jag skulle bara se varför ni skrek men det var inget, sade han och sedan lämnade han rummet. Innan han stängde dörren fick jag syn på lite röd färg på hans kinder men det var ingenting gemfört med hur jag såg ut.

När han stängde dörren fick jag en fnitter attack och Jacob skrattade med mig.

- Det kommer bli ett problem, sade jag till Jacob generat.

- Det tror jag inte. Han vågar nog inte prata med mig om de, sade han och började skratta igen.

- Nästa gång får vi komma ihåg att låsa dörren, sade han när han skrattade.

- Blir det en nästa gång, sade jag hoppfullt och sedan kysste han mina läppar till svar.

- Det var ju tur, sade jag glatt.

- Det var fantastiskt, sade jag och kollade sedan på Jacob.

- Det var det värkligen, sade han och jag vart överlycklig.

Då kom jag på att jag inte visste om han hade varit oskuld innan.

- Har du gjort det någon gång innan mig, frågade jag blygt.

- Jag förstår om du inte väntade på mig för sju år är ju ändå ganska mycket.

- Det här var min första också. Jag skulle inte stå ut med att vara med någon annan tjej en du. Efter att du föddes kunde jag knappt inte prata med en tjej utan att det kändes som att jag var otrogen mot dig, sade han och jag kände mig väldigt lättad.

- Eller det var väll din första?, frågade han.

- Du hade inte någon hemlig kille jag inte vet om?, sade han sarkastiskt.

- Jo, det var en kille men det funkade inte. Han var helt galen, sade jag och jag såg hur sårad Jacob såg ut under mig.

Därför reste jag mig lite upp och stödde mig på armbågen.

- Du vet väl att jag skämtar va? Hur skulle det ha gått ihop sig om jag var olyckligt kär i dig i sju år? Jag skulle knappast kunna träffa någon annan då. Du är den ända för mig, sade jag och vi kysstes igen.

Innan det han bli något mer avbröts vi av att vi hörde någon yla.

- Det är väll bäst att vi går, sade han och vi drogs ifrån varandra motvilligt.

- Kan jag få följa med, sade jag bedjande och kollade på honom med mina hundögon.

Man kunde se på honom att han funderade och tvekade.

- Det kan du väll få. Vi får se vad de andra tycker, sade han och sträkte sig mot sina kläder medans jag försökte få på mina.

När han såg på mig igen såg han ledsen ut när han såg att jag var påklädd.

- Kom, sade jag och tog tag i hans hand och gick mot dörren.

Vi gick förbi vardagsrummet och fick misstänksamma blickar från Billy som borrade in sig i mig och det fick mig att rodna. När vi äntligen kom ut från huset började jag skratta och Jacob kollade frågande på mig.

- Det var pinsamt, sade jag och kände hur rodnaden djupnade.

- Ja, men inte lika pinsamt som när Sam och de andra får reda på om vad vi gjorde på morgonen, sade han och jag såg förvirrat på honom.

- Har du glömmt att vi kan höra varandras tankar, sade han och jag började komma ihåg.

- NEJ, sade jag och jag tror inte jag kan bli rödare än vad jag redan var.

- Jag förstår vad du menar. Du vet inte hur svårt det var när Paul precis hade blivit präglad av Rachelle. Jag undvek helst att förvandla mig under den tiden, sade han och han såg äcklad ut.

Det fick mig skratta och jag drog med honom ut i skogen.

- Vart är dem, frågade jag och vände mig mot honom.

- Vänta, sade han och började ta av sig kläderna och jag glodde på honom tills jag förstod vad han skulle göra så jag kollade blygt bort från honom.

Jag hörde honom skratta lite tyst tills han började svära.

- Vad är det, sade jag och var noga med att bara titta i hans ögon.

- Jag glömde repet. Skulle du kunna hålla, sade han och jag tog hans kläder från hans grepp som höll för lite av hans nakenhet och jag kunde inte sluta stirra.

Han skrattade igen och kysste mig sen innan han förvandlade sig och började springa och jag lite efter honom och hela tiden var det ända jag tänkte på Jacob. Det spelade ingen roll om han var en människa, varg eller något annat. Han skulle ändå vara den vackraste personen i världen. Tillsisst stannade han vid en glänta och jag gick närmare för att inspektera den.

- Vad vackert det är, sade jag och vände mig mot honom och där stod han naken igen.

- Men inte lika vackert som du, sade jag och kysste honom.

- Tack älskling. Men skulle jag kunna få tillbaka mina kläder nu, sade han och jag kom då ihåg att jag tog hand om hans kläder.

- Paul och de andra kommer när som helst, sade han.

- Åh, sade jag och gav honom kläderna.

Jag fick en glans av hans perfektion innan han tog på sig kläderna och det skulle ha fått mig att slänga mig på honom, om han inte skulle sett så ledsen och orolig ut.

- Vad är det, frågade jag honom oroligt.

- Du vet igår när Sam kallade på möte, började han och såg oroligt på mig.

- De hade fått upp ett spår på en vampyr som var i närheten av La Push, sade han.

- Men varför har de kallat på dig nu då?, frågade jag förvirrat.

- De har fått tag på honom, sade han och jag kände hur rädslan spreds innuti mig.


Kapitel 5 ''Drömmar om min älskade''

Var hällsade alla twilight fans på planeten jorden!!XD (Sämsta humorn. Jag vet!!)
Nu kommer då kapitel 5 och jag är ledsen för att ni får vänta..

                                                                   
                                                                      **********

                                                                         Kapitel 5

Han kom som han hade sakt på kvällen och jag hade nästan gett upp hoppet om att han skulle komma. Han hade på sig ett par svarta mjukisbyxor och en vit t-shirt och jag ville bara slita det av honom när han kom tilbaka och kysste mig igen.  Efter att ha kysst honom hela dagen började jag bli torr i munnen och drog mig då undan. Mina läppar smakade Jacob med en blandning av mint. Han hade väl sprungit hem efteråt för att göra iårdning sig och det fick mig att komma på att jag inte hade gjort iårdning mig än. Jag hade fortfarande skorna på mig med den röda tubtoppen och blå jeans och min andedräkt luktade nog inte så gott. Därför gick jag motvilligt ifrån honom och genom vardagsrummet där mamma och pappa satt för att gå till badrummet.

- Hur mår Jacob, frågade pappa och jag såg säkert skylldig ut.

Därför halvsprang jag in i badrummet och låste dörren om mig. Där stannade jag ett tag för att sammla mig själv så att jag skulle kunna ljuga för mamma och pappa. Jag gick ut ur badrummet och stannade framför mamma och pappa.

- Godnatt, sade jag och gav de en varsin kyss på kinden.

- Du behöver inte låtsas som om han inte är här. Vi vet, sade de och jag vart helt röd. Varför skulle jag ha ärvt den egenskapen av min mor, frågade jag mig själv.

- Vad då, jag förstår inte vad ni menar, sade jag och jag hörde hur dålig jag var på att ljuga.

- Du är lika usel på att ljuga som din mor, sade pappa och kollade sedan på mamma och kysste hennes hand och mamma började skratta.

Jag klarade inte vara kvar längre så därför gick jag mot mitt rum.

- Hon ser precis ut som du när du skulle ljuga för Charlie när jag smög inne på ditt rum, sade han till mamma och de skrattade högt tillsammans.

De hade tydligen gjort samma sak när mamma fortfarande bodde hos min morfar. Jag kom in i mitt rum och där satt han på min säng och han såg mina rosor på kinderna och såg frågande på mig. Jag sa ingenting utan satte mig på sängen och började prata om något annat. Det var så lätt att prata med honom. Den ändå gången man var tyst var när vi kollade på varandra eller när våra munnar var upptagna med annat. När vi vart trötta lade vi oss ner i sängen bredvid varandra och jag lade huvudet mot hans stora bröstkorg. Han gav mig en godnattkyss och sedan somnade vi. Denna natt drömde jag om Jacob igen men nu avvisade han mig inte längre och jag vaknade inte med tårar i ögonon utan hade ett leende på läpparna. Först förstod jag inte vad som hade hänt men sen kände jag någon snarkande som höll om mig. Då kom jag ihåg gårdagen och kramade då Jacob och kysste hans läppar lite lätt innan jag somnade om.

Denna dröm var ny. Jag satt på min säng och väntade på någonting när Jacob kom in genom fönstret och kastade sig mot mig i sängen. Han började kyssa mina läppar ivrigt och hjärtat skenade iväg igen. När han tog ett fast grepp om mitt vänstra bröst började jag rysa och vart lika ivrig som honom. Jag tryckte mig hårdare mot honom och mina läppar började stå på sig. Plagg efter plagg åkte av tills vi låg med naken hud pressad mot varandra och jag kände hans styva kön mella mina ben och han förde sig in i mig.

Jag vaknade med svett i pannan och kände en hand smeka mig längst min rygg och jag vart besviken när jag förstod att det bara var en dröm.

- Godmorgon, sade jag somndrucket när jag såg han ansikte och han flinade.

- God morgon, sade han och kysste mitt hår och fortsatte sedan flina åt mig.

- Vad är det?, frågade jag förvirrat.

- Du har väldigt underhållande drömmar, sade han och jag hade nästan glömmt bort att han kunde se vad jag hade drömt innat.

Varför skulle man ha en kraft som avslöjade sina tankar. Av minsta lilla beröring skulle han veta vad jag tänkte och jag var röd i ansiktet. Jag måste säkert ha sett rolig ut med min svullna läpp och mitt nu tomat röda ansikte.

- Bli inte generad. Det var rörande. Jag trodde inte du hade sånna drömmar. Jag trodde nästan att det hända på riktigt ibland, sade han och kysste mina läppar och jag kramade om honom hårdare.

- Skulle du vilja komma hem till mig, frågade han när vi såg solen gå upp över himmlen.

Jag reste lite på mig och lade min vikt på min armbåge för att se in i hans ögon.

- Såklart jag vill, sade jag och kysste honom innan jag gick upp för att hitta några bra bekväma kläder.

Jag valde de grå jeansen, mina svarta converse och ett vitt linne med en stor rödhårig varg på och bestämde mig för att ta på mig en munktröja utan på. Det var faktiskt lite kallt. Jag har diskuterat många gånger med Alice om det vita linnet eftersom hon tycker att man ska ha ett plagg en dag och sen slänga den. Därför hade jag minst sju stycken liggandes i garderoben. Jag kunde inte bestämma mig för om jag  skulle gå in i badrummet och byta om men det var nog det smartaste att göra. Så jag tog snabba steg mot badrums dörren och jag tog god tid på mig. När jag kom in i rummet igen satt han på en stol vid det vita skrivbordet och han vände sig mot mig när han hörde mig. Han såg då min tröja med vargen på och han började då flina lite för sig själv.

- Jag tycker om din tröja, sade han och började sedan kyssa min nacke och det fick mig att rysa.

- Den påminde om dig, sade jag och vart generad igen och sedan hoppade vi ut genom fönstret och sprang hem till Jacobs hus.

När vi var framme välkommnade Billy mig varmt som han alltid brukade göra med nu sneglade han på våra händer som kramade varandra hårt.

- Vad bra att du har berättat för henne. Då slipper jag se dig sådär deppig igen. Jag skulle inte kunnat klara att se dig en minut till när du bara låg och glodde hela dagarna, sade Billy och jag vart nyfiken men Jacob drog med mig till hans rum.

- Så jag var inte den ändå som var olycklig, sade jag när han hade stängt dörren om sig.

- Nej, det kan man inte säga. Du vet inte hur plågsamt det var för mig att hålla det hemligt för dig sade han och gick närmare mig.

- Då kanske du kan förstå hur det var för mig. Jag visste inte ens om du gillade mig. Jag trodde faktiskt att du bara träffade mig för att du är kompis med mamma och pappa, sade jag och fortsatte sedan.

- Det har gjort ont i mig i sju år nu och jag vågade inte säga något för jag ville inte offra våran vänskap, sade jag och jag började bli ledsen när jag tänkte tillbaka på såren i hjärtat och kunde nästan känna smärtan igen.

Jacob tog tag i min haka för att se in i mina ögon.

- Det  värkar som  om ingen av oss mådde så bra av det, sade han och log lite snett.

- Men nu har vi varan och jag tänker aldrig släppa dig, sade han och jag gick vilse i hans ögon när han sade det till mig.

- Det samma här. Jag skulle inte orka vara kvar längre om inte du fanns, sade jag och han såg oroligt på mig.

- Du får inte säga så Nessie. LOVA mig att aldrig göra något dumt om det skulle hända något mellan oss eller mig, sade jag och han lät nu upprörd.

- Jag lovar. Men skulle inte du känna samma sak om det skulle hända något med mig, sade jag och jag såg att han förstod.

- Jo. Det kanske jag skulle göra. Men då får vi se till att det inte händer något, sade han och jag nickade.

- Men jag är lite nyfiken på drömmarna du hade, sade han och jag sänkte blicken igen.

- Du såg ju, sade jag och vart generad ännu en gång.

- Men har du drömt så jämt, frågade han. Sen du var SJU år, sade han och han började nästan skratta.

- Nej, det var inte riktigt så. Det här var första gången vi hade gått så långt, sade jag och tänkte jag och tänkte tillbaka på drömmen och började le.

- För det mesta drömde jag att vi gick på stranden och vi kysstes. Varje morgon vaknade jag och trodde att för en gångs skull skulle det ha hänt. När jag förstod att det hade varit en dröm blev jag förtvivlad och det började göra ont i hjärtat, sade jag och jag såg i att han kollade oroligt på mig.

- Men jag vart ännu olyckligare än förut för jag trodde värkligen inte att du gillade mig ett dugg. Då började drömmarna handla om att du avvisade mig istället och då vart det bara värre, sade jag med tårar i ögonen och kunde inte hålla tillbaka några.

Jacob såg det och tog upp mitt ansikte varsamt mot honom igen.

- Hur kunde du tro att jag inte gillade dig. Att jag inte älskar dig, sade han och det såg ut som att han också började gråta men var inte säker.

- Jag visste ju inte vad jag skulle tro. Du hade ju inte visat något och jag ville inte den som förstörde våran vänskap, sade jag och jag lät frustrerad.

- Sch.. Vi behöver inte tänka mer på det. Det viktiga är att vi älskar varandra, sade han när han kysste mina läppar och det var så passionerat och jag kunde bara inte vara ledsen längre.

När vi båda  behövde kippa efter luft började han kyssa min nacke men stannade sedan upp.

- Jag älskar dig Reneesme Charlie Cullen, sade han och jag slängde mig över honom för att kyssa honom.

                                                                           

New Moon Plansch!!

<- Sämsta kameran på mobilen

När jag gick till skolan idag så gick jag som vanligt och kollade ner i marken men en spårvagn kom och jag kollade upp och gissa vad jag såg! Då hade de ju satt upp New Moon planschen vid varje hållplats och jag började garva som en himmla idiot! Först typ fick jag kramp i magen för att jag försökte inte garva men jag lyckades inte och jag började as garva!! :D  Jag var tvungen att stanna och jag gick förbi 3 hållplatser och det hände varje gång!!XD Så himmla pinsamt och jag kunde inte rå för det..

Det är bara 4 dagar till premiären och 5 dagar tills Emme och jag ska se den.
Snyggingarna på bilden!!<333
Alla 5!!XD

Ashley Greene Photoshoot!!!


Här är ett nytt photoshoot med Ashley Greene.
Lika vacker som vanligt..
Asså varför kan man inte vara lika snygg som hon?
Hon ser ju skit bra ut..





















Är det någon mer än jag som är avundsjuk på henne?

Källa: LionAndLambLove


4 nya stills!!!

Här är 4 nya stills från New Moon..









För att se mer stills från filmen

Tryck HÄR

Källa: LionAndLambLove


Bakom scenerna!!!


Här är ett nytt klipp från bakom scenerna i New Moon birthday scene!!
Det såg roligt ut tycker jag!!XD

Movie Trailers - Movies Blog

Källa: MyTwilight


Rachelle Lefevre photoshoot!!

Här är ett photoshoot med Rachelle Lefevre från Gotham Magazine!
Himmla synd att hon inte kunde/fick vara med i Eclipse..
Men vacker är hon!!











Eller vad tycker ni?

Källa: MyTwilight


Stephenie Meyer i Oprah Show!!!

Här kommer hela klippen från när Stephenie Meyer gästade "The Oprah Winfrey show!"
Gud vad härlig Oprah är asså!! XD





Källa: TwilightObsession


Kapitel 4 ''Drömmar om min älskade''


Kapitel 4

- Men varför berättar du det här för mig, frågade jag och han såg hoppfullt på mig.

Det var en mening med att han hade berättat det där för mig.

Han säger väll inte att han är präglad i mig för det skulle ju vara omöjligt. Han har ju Leah.

- Men varför berättar du det för mig, sade jag och lät förvirrad. Jag ville och behövde höra svaret på den frågan.

- Jag är präglad av dig Reneesme, sade han allvarligt och jag började le större än jag någonsin gjort men vart sedan förvirrad.

- Men du och Leah, sade jag och han såg frågande på mig.

- Vad är det med Leah och mig, frågade han och jag fattade ingenting.

- Du är ju kär i Leah. Jag såg ju er, sade jag och jag vart väldigt chockad när han inte förstod vad jag menade.

- Det är ingenting mellan Leah och mig men vad var det du såg, frågade han och jag tänkte tillbaka.

- Jag åkte hem till dig för jag ville berätta hur mycket jag älskar dig, sade jag och han såg glatt på mig.

- Men sen hörde jag någon från ditt rum och när jag tittade in genom fönstret så var Leah där och ni skrattade och
log. Sedan kramades ni, sade jag och kände mig ledsen.

- Det där hade ingenting och göra med att är kär i Leah. Jag gillar knappast inte äns Leah. Seth har varit väldigt deppig på sistone och ensam så hon frågade mig om hjälp att hitta någon åt honom. Jag gick med på det och hon blev väldigt glad. Så gick det till men du trodde jag var kär i henne, sade han och jag kände mig helt förvirrad.

- Så det är därför du har har varit så konstig. Men nu vet du att det bara är dig jag gillar, sade han och nu förstod jag värkligen att det var mig han gillade och inte Leah.

- Varför säger du det här nu?, frågade jag honom och när jag sa det såg han ledsen ut.

- Jag ville berätta det för dig. Jag kan inte hålla mig borta från dig och..

- Nej nej, jag menar varför tog det sju år att berätta det för mig, avbröt jag honom och jag lät upprörd. Men jag kunde se hur lättad jag han blev.

- Det kändes lite konstigt om jag skulle berätta det för dig när du var bebis och du är bara sju år, sade han.

- Tekniskt sätt är jag femton och kommer förbli det för alltid.

- Joo, det är ju sant men nu har jag berättat det för dig, sade han och tittade in i mina ögon.

- Vet du hur olycklig jag har varit. Jag har trott att du bara träffade mig för att du känner min mamma och sen så trodde jag att du var kär i Leah. Vet du  hur ont det har gjort. Varenda gång vi har träffats har jag behövt hindra mig själv från att slänga armarna runt halsen på dig och kyssa dig.

Så fort jag förstod vad jag just sagt ångrade jag det och blev röd i hela ansiktet.

- Vet de andra?, frågade jag innan han hann säga något om vad jag just sade och han nickade till svar.

- Va? Visste alla utom jag och ingen hade sagt något, sade jag frustrerat och började gå mot huset.

- Vart ska du?, frågade han och började följa efter mig.

- Jag ska ta och prata lite vett i min pappa, sade jag men stoppades av att Jacob tog tag i min hand.

- Gör inte det. Det var jättesvårt för dem att hålla det hemligt för dig och du förstår inte hur svårt det var att
övertala dem om att de skulle vänta tills jag berättade.

- Men så här länge, sade jag ledsamt och tittade ner på min hand som fortfarande var i hans.

Han tog sin andra hand under min haka och tog upp mitt ansikte så att jag såg in i hans svartbruna ögon och jag slutade andas. Sedan kom han närmare mig så att våra näsor nuddade varandra och jag kunde känna hans andedräkt.

- Jag älskar dig, sade han och mitt hjärta tog ett glädje skutt och det tog inte lång tid tills våra läppar möttes.

De formades så perfekt ihop och jag blev yr när mina lungor blev fyllda av honom och då pressade jag mig mot honom för att få mer. MER. Men det slutade för fort för Jacob drog sig undan för att titta på mig och jag började rysa av hans blick han gav mig och pressade mig då mot honom igen. Även denna gången drog han sig ifrån mig och jag kände mig avvisad. Jacob såg hur mitt ansiktsuttryck ändrades och kysste då min kind.

- Jag har precis fått dig. Jag vill inte förlora dig, sade han och jag började le igen.

- Kom, sade jag och vi började gå mot huset.

Vi gick hand i hand mot dörren och när vi kom in glodde alla på oss och blev sedan lättade.

- Har du äntligen berättat för henne. Det var tur att du gjorde det för vi kunde inte hålla det hemligt länge till. Du
skulle ha sett henne, hon var ett nervvrak, sade Alice och gick fram och kramade oss. Jacob tittade på mig efter att ha hört nervvrak delen men jag tittade på honom förlåtande.

- Det var ju mer än ni gjorde i alla fall, snäste jag men tryckte mig mot Jacobs bröstkorg och han kramade mig tillbaka.

- Varför hade du inte sagt något, sade jag till pappa.

- Jag ville inte förstöra dina dagdrömmar, sade han och Jacob kollade nyfiket på mig och jag vart generad.

- Vilka dagdrömmar, frågade Jacob och sneglade på Edward när jag inte svarade.

- Kom, sade jag innan pappa skulle hinna berätta något för honom.

Jag tog tag i hans hand och drog med honom ut i skogen mot mitt hem och stängde dörren om oss. Jag började gå emot honom och stannade när jag stod en bit ifrån.

- Jag älskar dig, sade jag självsäkert och sedan kom han mot mig och jag han bara se en glimt av hans ansiktsyttryck och han såg vild ut. Jag mötte honom på mitten där vi tryckte oss närmare mot varandra.

- Jag älskar dig mest, sade han och jag himmlade med ögonen sedan kysste han mig passionerat och jag började bli yr.

När han märkte att jag slutade andas började han kyssa min nacke istället och hans heta läppar mot min hud gjorde mig rysa. Pulsen gick upp till högsta hastighet och jag började hyperventilera och jag hittade hans läppar igen med mina. Min kropp krävde mer av honom och min tunga ville smaka mer Jacob och jag hoppade upp med benen runt hans midja. Hans ben började röra på sig under mig och plötsligt trycktes jag mot en vägg. Ingen av oss reagerade när vi hörde någon yla utanför. Vi var för upptagna med att försöka hålla kläderna på. Eller Jacob var det men jag ville bara få av dem. När Jacob inte hade gått hörde vi steg komma in i rummet och jag visste inte vem det var för jag ville aldrig skiljas från Jacob igen. Vi hörde någon harkla sig bakom oss och vi skilldes från varandras läppar en stund för att se vem det var och det var pappa. Jag struntade i honom och började kyssa Jacob igen.

- Sam och de andra väntar på dig, förmedlade han åt dem.

Vi struntade i det och jag började vifta med handen åt honom utan att lämna Jacobs läppar för att han skulle gå.

- Jacob om du inte går nu kommer Sam och släpar dig ut från huset, sade pappa och jag började bli irriterad på honom. Jacob drog sig ifrån mig och jag såg att han gärna inte ville och började då skratta.

- Hej då. Jag älskar dig, sade han. Jag kommer lite senare sade han och gav mig sedan en avskedskyss

- Älskar dig mest, imiterade jag. Jag väntar, sade jag och sedan försvann han ut i natten.


Snart är väntan slut!!!



Tänk att det bara är 6 dagar till premiären!!
Jag kan inte fatta det. Man har gått och väntat ändå sen Twilight och snart är väntan slut..
Herreguud!! O.O


Kapitel 3 ''Drömmar om min älskade''

Har nu bestämmt att jag ska lägga ut ett nytt kapitel varje fredag så jag tänkte vara snäll och lägga ut nästa idag!! :D

Luta er tillbaka och njut...


                                                                                                                                                                    



Kapitel 3

Jacob och jag gick på en liten igenvuxen stig i skogen och pratade. Utan att jag tänkte på det sade jag det som jag har velat berätta för honom i sju år nu. Att jag älskar honom. Men såfort jag hade sagt det så kom Leah ut genom träden och ställde sig vid Jacobs sida.

- Han är min. Du hade din chans men du tog den inte. Jag trodde du hade kommit över honom nu när du vet att du aldrig kommer få honom, sade hon men han inte säga mer när Jacob lade varsamt ett finger mot hennes läppar.

- Det finns ingen annan för mig och jag är alltid din, sade han och till henne och gick då närmare henne.

- Jag älskar dig Leah, sade han och de kysste varandra.

Den morgonen vaknade jag i ett skrik av smärta och hela kroppen gjorde ont. Ingen del av mig verkade kunna överleva utan Jacob. Denna dag i skolan gick värre än gårdagen för jag blev kallad till rektorn för att jag inte lyssnade på lärarna och så fick jag kvarsittning av mr. Andrew. När skolan slutade skyndade jag mig ut på skolgården men reagerade när jag såg Jacob stå där med sin motorcykel. Jag visste inte vad jag skulle göra. Skulle jag gå fram till honom eller skulle jag bara åka hem? Men jag han inte tänka efter för mina ben började röra sig mot bilen och jag körde fort därifrån. Samma sak hände i några dagar tills jag slutade en dag och kunde inte se motorcykeln någonstans. Jag kollade runt på skolgården efter honom och såg honom sedan stå lutad mot min bil. Jag blev då som förstelnad men jag kunde inte gå fram till honom. Jag hade ju ingen aning om vad jag skulle säga för att ha ingnorerat honom och han hade säkert ringt fem gånger varje dag. Jag skulle precis börja springa därifrån men såg då tre långa tjejer gå fram mot mig. Det är skolans populära gäng. Den blonda tjejen var ledaren i gruppen och hette Ashley medans brunetten Amber och den svart håriga tjejen Jennifer följde lite efter.

- Reneesme. Vad är det med dig idag? Du är ju konstigare en vanligt och det trodde jag inte var möjligt, sade en av tjejerna till mig och resten började skratta.

- Det är mycket du inte vet om mig, sade jag och kollade mot Jacob och såg att han var påväg mot mig.

Jag bestämde mig då för att jag inte ville prata med honom och började då halv springa mot skogen.

- Nessie. Nessie stanna, sade han och kom en bit bakom mig.

- Ja Nessie. Vi hade inte pratat färdigt med dig, sade dem och började skratta.

När en av tjejerna vände sig om för att se vem som roppat på mig stod hon sedan med öppen mun när hon fick syn på Jacob.

- Hello handsome, sade den blonda av dem och alla hoppade på Jacob och ställde massa frågor om hans muskler och sånna saker. När jag kom in i skogen började jag värkligen springa allt jag hade när jag hörde steg komma mot mig.

- Reneesme. Nessie stanna, skrek han genom skogen men jag ville inte stanna.

Jag hörde hur nära han började komma och hoppade då upp i ett av träden där jag gömde mig i trädkronan. Jag såg sedan hur han kom närmare och närmare tills han stannade i närheten av trädet jag satt i.

- Nessie, jag vet att du är här. Jag måste prata med dig, sade han och började kolla runt i skogen efter mig.

Vad meningslöst. Varför skulle han lägga sib tid på att leta efter mig när han kunde åka hem till Leah. Tanken på dem tillsammans gjorde mina ögon fyllas med tårar. Sedan flyttade han sig så att han stod precis under mig.

- Snälla kom fram. Jag måste veta vad problemet är, sade han och satte sig ner mot trädet och tårarna svämmade över och börja rinna ner för mina kinder.

Det kom bara fler och fler och några av dem landade på Jacobs huvud. Han tittade upp och såg mig.

- Nessie är det du. Varför gömmer du dig från mig, sade han och jag började snyffta högt.

- Kom ner, sade han och jag gjorde som han sa men bara för att springa ifrån honom.

Jag kom inte långt innan jag kände hans grepp om mina axlar och snyfftningarna blev starkare.

- Vad är det som har hänt Nessie berätta, sade han och kramade om mig hårt.

- Jag kan inte berätta det för dig men snälla släpp mig. Jag måste hem, sade jag och han släppte greppet men bara för att titta på mig.

Då passade jag på att springa till min bil och körde sedan hem. Hemma var allting tyst för mamma och pappa var nog och jagade. Det var faktiskt en stor lättnad för mig. När jag kom in i mitt rum stängde jag fönstret och låste dörren. Jag ville inte få oväntat besök just nu för jag var tvungen att tänka igenom hur jag ska göra nu. Fortsätta ignorera Jacob kommer jag ju inte kunna hålla föralltid och det är ju andra i La Push som jag ville träffa. Jag saknar ju Emily och hennes mat och resten av flocken. Om Jacob står på parkeringen imorgon så ska jag följa med honom. Även fast det inte var så troligt att han skulle komma men jag får väll se. Jag får låta ödet bestämma och denna natt drömde jag också om Jacob och Leah tillsammans. Hela nästa dag gick jag då spännd för jag visste ju inte om han skulle komma eller inte. Så när skolklockan ringde så sprang jag ut på skolgården och han stod där. Så jag tog ett djupt andetag och gick fram till honom. Han hade inte märkt mig när jag gick fram så jag harklade mig och han såg mig då.

- Hej, sade jag blygt.

- Hej, svarade han och jag vågade inte kolla på honom.

- Vill du följa hem till mig, frågade han och räckte fram hjälmen och jag tog den.

Då fick han ett leende på läpparna och jag satte mig på motorcykeln bakom honom. När vi kom in välkomnade Billy mig som vanligt.

- Hej Reneesme. Det var länge sen man såg dig, sade han och sedan försvann vi in i Jacobs rum. Denna gång pratade vi inte lika mycket som vi brukar göra när vi träffas utan nu satt vi mest och  glodde runt i hans rum. Han ställde några frågor om varför jag sprang iväg från honom och om det hade hänt något men jag svarade inte. När han förstod att han inte skulle få någonsting ur mig så gick vi hem till Sam och Emily för att få lite mat i oss. Man kan inte gå därifrån med tom mage. Det är bara inte möjligt. När alla satt vid bordet passade jag på att gå undan för att ringa mamma som jag redan hade ringt tre gånger. När jag hade fått nog av att se Leah och Jacob skratta och le tillsammans sade hej då till alla och Jacob och jag gick hem till honom igen. Vi satte oss på ett nedfallet träd utanför hans hus där vi började prata igen.

- Kommer du hem till mig imorgon då?, frågade jag och jag visste inte om jag ville eller inte.

- Såklart jag gör. Jag vill ju inte missa din födelsedag, sade han och vi log brett mot varandra.

Jag kan inte stå emot att le när han ler. Ingen ler som han och det får mitt hjärta slå snabbare. Det var när jag såg honom sådär som jag ville bara hoppa på honom och kyssa honom och inte bry sig om att han gillade Leah och inte mig. Men det fanns alltid i bakhuvudet att han inte gillade mig och det sårade mig. Jag kan inte klara att vara kvar där hos honom när jag inte vet om han gillar mig eller inte. Det går inte. Jag kommer gå itu snart om jag inte får veta det. Så därför åkte jag hem och låste in mig på mitt rum. Inte för att det skulle hjälpa ifall någon skulle vilja komma in men jag ville vara ifred. Den kvällen grät jag mig till söms, och som varenda kväll fanns Jacob i mina drömmar. Jag hade haft en liknande dröm för ett tag sen men den här var ändrad. Denna dröm började med att Jacob och jag gick längst stranden och han strök bort håret från mitt ansikte men sen ändrades det. Jacob gick bort från mig.

- Jag vill inte träffa dig mer, sade han allvarligt. Jag älskar dig inte och har aldrig gjort det. Det är ingen mening med att komma till La Push mer för du har inget längre att göra här. Sedan gick han iväg och lämnade mig kvar där.

                                                                                                                                                                     

Skulle nu bli glad om ni skriver lite om vad ni tycker om den.
Det spelar ingen roll om det är negativa eller positiva.
Vill bara veta vad ni tycker så att jag kan bli bättre..

Snälla!?


Kapitel 2 ''Drömmar om min älskade''


Förlåt för att det tog sådan tid men jag var tvungen att göra om hela kapitlet.
Men här kommer den..

* = När Reneesme tänker något som hon vill att Edward ska höra
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kapitel 2

Jag körde till Esmes och Carlisles hus för jag anade att mamma och pappa skulle vara hemma hos dem så att de kunde hjälpa till att leta. Alice också kanske, med att se in i framtiden och det. Det kan vara till stor nytta när man vill veta var någon är eller vad som kommer hända. Jag hade rätt. Mamma och pappa satt på soffan i Esmes vardagsrum med Alice och Rosalie bredvid sig. Mamma satt och kollade på mig strängt och hon såg orolig ut

* Förlåt pappa *, tänkte jag.

* Jacob stod på parkeringen utanför skolan när jag slutade och jag följde med honom hem. Jag glömde mobilen i bilen *, tänkte jag och visade upp min dag för honom men lämnade undan allt det där jag tänkte om Jacob och hur jag ville slänga mig på honom och kyssa honom.

Oj då, nu kom jag av mig. Pappa tittade på mig men sade ingenting.

- Var har du varit!?, frågade mamma mig.

Såklart hon skulle fråga. Hon kunde ju inte läsa tankar som pappa.

- Jag var hemma hos Jacob, sade jag.

- Han stod utanför skolan och jag följde med honom hem. Jag glömde mobilen i bilen. Förlåt mamma, sade jag och såg ledset på henne.

Hon kunde inte längre vara arg på mig och helt plötsligt var jag i mammas famn och hon höll mig hårt.

- Lova att du ALDRIG gör sådär något mer, sade hon och om hon hade kunnat gråta hade hon nog gjort det nu.

- Förlåt, sade jag igen och tårarna började komma fram men mamma kysste bort de från mina kinder.

Alice och Rosalie började också krama om mig och de hade varit oroliga med. Senare på kvällen kom pappa in i mitt rum efter jag hade gått och lagt mig men han hörde att jag var vaken.

- Reneesme, sade han.

- Är det något som har hänt?, frågade han oroligt.

- Det är ingenting. Jag är bara trött, svarade jag.

- Nessie, jag vet att det är någonting. Har du glömt att jag är tankeläsare, frågade han och jag svarade inte.

- Du vet att du  kan berätta allt för mig, började han men jag avbröt honom.

- Det är Jacob, svarade jag.

- Vad är det  med Jacob?

- Jag vet inte vad jag ska göra. Det jag känner för honom är starkare än vänskap men jag är rädd att han inte ska känna samma sak. Jag vill inte förstöra våran vänskap pappa, sade jag.

- Hm, började han och jag sänkte huvudet.

Han lyfte upp ansiktet igen och fortsatte.

- Du vet inte om han känner så för dig, sade han.

- Men det är ju därför jag inte vill chansa jag vill inte förlora honom, avbröt jag.

- Låt mig prata till punkt, sade han och sedan fortsatte han igen.

- Du måste försöka prata med honom. Jag har sett och hört dina tankar och hur du mår. Du kan inte gå omkring och känna såhär sade han omsorgsfullt.

- Men hur skulle det gå till, frågade jag.

- Det kommer bli helt fel. Du vet att jag kommer göra bort mig. Det har jag ju  ärvt utav mamma, sade jag.

- Joo, det är ju sant men jag tycker att du ska försöka, sade han och sedan gick han mot dörren.

- God natt pappa, sade jag trött.

- Godnatt Reneesme och dröm nu om Jacob, sade han och mina kinder började bli röda igen. Sedan stängde han dörren och jag somnade. Jag gjorde som han sade och drömde om Jacob.

Hela nästa dag gick jag omkring och tänkte på vad pappa hade sagt och jag ville säga något men jag visste inte hur jag skulle säga det. Tänk om han inte älskade mig. Han kanske inte ens gillade mig utan var bara med mig om dagarna för att han är mammas och pappas vän. Nej, jag skulle nog inte säga något i alla fall. Jag vill inte att det ska sluta med att vi inte träffas över huvudtaget bara för att det känns konstigt när vi inte känner likadant för varandra. Därför var jag deprimerad hela dagen och hörde inte när lärarna tilltalade mig. Då vart de arga på mig så det slutade med att jag fick sitta kvar i klassrummet och jobba efter skolan. De försökte prata med mig men jag ville inte säga något. Ville inte berätta mina bekymmer för de utan ville bara sitta i min lilla bubbla där allt handlade om vargpojken jag älskar. Men när skolklockan ringde ändrade jag mig och jag tänker inte ge upp så lätt. Därför bestämde jag mig för att åka hem till Jacob för att prata med honom om hur jag känner. Han kanske gillar mig ändå. Jag måste veta. Jag nästan sprang till bilen och körde lite snabbare än bestämt. Det är inte vanligt mig. Jag håller oftast hastigheten eftersom morfar är polis. Jag har nog också fått det av mamma. För att han inte skulle höra mig komma så jag ställde bilen vid väg kanten en bit ifrån och gick sedan igenom skogen till hans hus. Jag gick fram till dörren men innan jag han knacka hörde jag någon jubla och skratta. Rösten lät väldigt kvinnlig och inte alls som Jacobs röst. Det gjorde mig nyfiken så jag gick till Jacobs fönster där jag hörde ljudet ifrån. När jag gick fram till fönstret såg jag Leah där inne med Jacob och de skrattade.

- Jacob du är bäst, sade Leah och gav Jacob en kram.

Hur kunde jag tro att det skulle bli något mellan Jacob och mig. Han gillade Leah och hon gillade honom och man såg ju hur mycket de gillade varandra. Jag kände tårarna rinna ner för mina kinder när jag kände smärtan i bröstet och ville bara där ifrån. Utan att tänka på det började jag snyffta högt och de tittade mot fönstret där jag stod och bara glodde.

- Nessie, sade Jacob men jag sprang iväg ifrån huset där Jacob och Leah nu stod vid fönstret och förstod inte vad som hade hänt medans jag hade ett hjärta med sår som värkte.

Resan hem var ett helvete. Det ända jag kunde tänka på var hur dum jag var som trodde att Jacob den mest perfekta personen i världen kunde gilla mig. Hur kan det vara möjligt på en skala från ett till tio? Jag ställde bilen på Esmes och Carlisles parkering och sprang sedan hem genom skogen. När jag kom in så satt mamma och pappa som vanligt i vardagsrummet.

- Hej älskling. Hur var det i skolan idag?, frågade mamma men jag ville inte svara.

- Jag går och lägger mig nu, sade jag och gick mot mitt rum.

- Men den är ju bara fyra på eftermiddagen, sade hon och pekade på klockan.

- Jag vet men jag känner mig trött, svarade jag.

- Isabella jag tror hon behöver vara själv en stund, sade han och jag kunde höra när de kysste varandra och då sprang jag in på rummet och låste dörren.

Jag orkade inte vara runt omkring dem nu när de var så lyckliga medans jag var förvirrad. Han gillar inte mig. Inte det minsta. Det var det sista jag tänkte innan jag somnade med alla kläderna på.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så vad tycker ni om den en så länge?


Biljettsläppet!!!

 <- Detta är 3D planschen (Har glömt lägga up den)

Hej alla glada!!
Jag kom ju på att jag inte hade sagt när man kunde köpa biljetterna. Jag ber omm ursät om det och lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. De släpper då biljetterna imorgon den 4 november så gör er berädda på att gå in på sf imorgon. Jag är då inte riktigt säker om de släpps imorgon för det är några som har skrivit att de inte gör det men man får ju försöka. Ska ju bli skit kul att se. Jag kommer börja gråta och annars kommer jag garva hysteriskt för jag har ju gjort det när jag ser trailerna så jag undrar hur jag kommer vara. Men man kommer ju inte vara ensam om det.


RSS 2.0